best html templates

O nama

Mi smo Higher Sense.

Naša vizija je da iniciramo pozitivne društvene promjene i ubrzamo evoluciju ljudske svijesti koristeći kreativnu energiju koju usmjeravamo u organizaciju muzičkih događaja elektronskog zvuka, koje vidimo kao put za prenošenje poruka ljubavi i slobode čitavoj planeti. Mi vjerujemo u jednakost i prihvaćenost bez predrasude.

Nastali smo u Podgorici, kao društveni pokret u 2018 godini. Pune 3 godine zavirivali smo u razne kutke i djelove naših svijesti i mašte kako bi došli do željene vizije , oblikovali je, osjetili taj poziv u cijelom svom biću, i sada smo tu da ponudimo svima vama jedno dugoročno zajedničko putovanje u Higher VIBE.

Na tom cjelokupnom putu upoznavanja prije svega sebe ali i Vas, izašli smo upravo na stanici Higher Sense, iz želje za progresom, težnje ka slobodi, pravim vrijednostima i povezivanju.

Higher Sense Events
Higher Sense Events

Higher Sense nije samo organizator događaja, već društveno odgovorni pokret , simbol je progresa i veliki zagovornik promjena u društvu , sve sa ciljem da se u Crnoj Gori i Balkanu razvije veći stepen zajedništva , razumjevanja , međusobne prihvaćenosti i povezanosti.

Smisao ste upravo svi VI, ljudi, koji ste korijen našeg postojanja, zato nam se pridružite jer zajedničkom težnjom ka napretku, možemo ga i ostvariti.

Pozitivne promjene možemo inicirati i kreirati jedino zajedno, kako bi poruke slobode stigle do što većeg broja ljudi.

Ta baklja koja gori u nama, i nikad se ne gasi, naprotiv, ta vizija kojoj težimo je sve jasnija i kuca na vrata vaših srca sa pozitivnom enegijom i vjerom da Vas možemo inspirisati da udahnete viši smisao u svoja pluća , sa vjerom da sva čuda na ovom svijetu stvaramo upravo sami, ali svi zajedno.

Mi smo vaša podrška na putu ličnog razvoja i pronalaženja odgovora do istinske sreće i ispunjenosti.

Naš cilj je da u Vaše dvorište dovedemo upravo one svjetske izvođače koje sa nestrpljenjem čekate da čujete vašim srcima.

Higher Sense će staviti akcenat i na društveno odgovorne kampanje, humanitarne i ekološke akcije.

Jedino aktivizam dovodi do pozitivnih društvenih promjena.

"Against prejudice, violence, and discrimination. Always united for LIBERTY, PEACE and FREEDOM!"

We are HIGHER SENSE - JOIN US 

Music is the answer!

Let's build better future together. 

Ko smo mi

Kontakti

Preplata

Primajte informacije o novim događajima